Plafonds

Glad stucwerk

Glad stucwerk is een veel gekozen afwerking. Het is strak en modern. Deze afwerking is zeer geschikt voor renovatie en nieuwbouw. Glad stucwerk kan na droging in iedere gewenste kleur gesaust worden.


Traditioneel schuurwerk

Schuurwerk word aangebracht door de schurende en ronddraaiende beweging. Bij schuurwerk wordt er gewerkt met gips waaraan zilverzand is toegevoegd. Zilverzand zorgt voor het uiteindelijke schuureffect. Traditioneel schuurwerk is een laag die op egale wijze opdroogt waarover geen afdichtende laag hoeft worden aangebracht zoals bijvoorbeeld saus. Een groot voordeel is dat het schuurwerk als het nat wordt, ook vanzelf weer opdroogt waardoor het ook ideaal is voor natte ruimtes zoals de badkamer. .

Saus

Saus wordt aangebracht door middel van een roller of met de airless spuit. Het voordeel van spuiten is dat dit een snellere en goedkopere oplossing. Nog een voordeel van de airless spuit is dat deze afwerking geen eventuele zichtbare banen of aanzet achterlaat. Sauzen met een roller heeft een grovere afwerking vanwege de vacht. Deze afwerking wordt voornamelijk in een bewoonde situatie gekozen. Voor een vrijblijvende offerte neem Contact op.
Extra: Ook is het mogelijk om een gesmeerde plint op het plafond te maken hierdoor krijgt het plafond meer uitstraling.
Offerte Aanvraag
Offerte Aanvragen
Belangrijk:

Voor stukadoorswerk aan particuliere woningen van minimaal 2 jaar oud is het BTW-tarief verlaagd naar 9%.
Dit geldt voor zowel de binnenkant en de buitenkant van huur en/of koopwoningen.
De verlaging geldt niet voor stukadoorswerk aan woningen jonger dan 2 jaar of voor gebouwen die niet als woning worden gebruikt.
Hiervoor geldt het tarief van 21% BTW.


Arjo van Kekem Stukadoorsbedrijf

Mr. D C Goesstraat 7
4221 KA Hoogblokland
Kamer van Koophandel inschrijving: 57848327

info@arjovankekem.nl

0183-851994

06-20315981


Arjo van Kekem Stukadoorsbedrijf

Mr. D C Goesstraat 7
4221 KA Hoogblokland
Kamer van Koophandel inschrijving: 57848327

info@arjovankekem.nl

0183-851994

06-20315981